Take Back

TAKE BACK

Et helt nyt koncept: Først i Danmark, og sandsynligvis i verden

Høj cashmere-kvalitet er meget dyrt. Afhængig af kvaliteten er cashmere også væsentligt dyrere end uld, faktisk hele 5-70 gange dyrere end uld. Cashmere-fibre kaldes derfor også for ”naturens bløde guld”…

… Og her på Pure Cashmere Copenhagen tager vi det helt bogstaveligt:

Nu handler vi nemlig vort cashmere-tøj tilbage i vægt-mål!

Som de første i Danmark og - sandsynligvis i verden - tilbyder vi nu Take Back: Vi handler  beskadiget og uønsket cashmere-tøj fra Pure Cashmere Copenhagen tilbage fra vore kunder, hvor beløbets størrelse afhænger af tøjets vægt.

Handelsprisen er simpel: 1 kr for 1 gram.

Eksempel: En trøje på 350 gram giver således 350 kr.

Du får dermed et bonus-bevis (tilgode-bevis) som svarer til produktets vægt, og bonus-beviset kan du bruge som rabat til et nyt køb til enhver tid.

Bonus-beviset kan du overdrage til en familjemedlem eller ven, hvis du selv ikke ønsker at benytte det.

Kontakt os venligst, hvis du ikke vil benytte dit bonus-bevis til et nyt køb, så ser vi hvad vi kan finde ud. Vi kan ikke udbetale beløbet kontant her og nu, men vi arbejder på andre muligheder, som vore kunder ønsker, for eksempel reparationer, broderier eller zero waste initiativer for en bedre verden.

Vi tror og håber også, at der vil blive muligt at lade bonus-beviset indgå i opstarten af et fælles andelsprojekt for zero waste, hvor du selv kan være med som del-ejer og -beslutningstager.

I 2022 åbner vi også op for at modtage 100% cashmere-tøj fra andre producenter end Pure Cashmere Copenhagen. Det bliver dog nødvendigvis på andre og ikke helt så generøse betingelser, da vi ikke har det fornødne kendskab til oprindelse og kvalitet i andre virksomheders cashmere-produkter.

 

Genfødselsproces i Italien

”Vores cashmere”, dvs. det tøj som vore kunder afleverer, vil øremærkes og kan købes som recycled cashmere-tøj fra efteråret 2022.

På Instagram vil du kunne følge cashmere’ns genfødsel gennem hele den cirkulære proces i 2022. 

Den cirkulære genfødselsproces af vor cashmere gennemføres i samarbejde med Re.Verso TM i Italien. Re.Verso TM er en gruppe med 5 specialiserede virksomheder, som sammen  fremstiller den højeste kvalitet af recycled cashmere garn. Re.Verso TM samarbejder med flere internationale premium-brands.

Vort Reborn cashmere tøj bliver strikket i Italien af en af Italiens absolut dygtigste strikkerier.

Vi er i gang med at udarbejde en enkel procedure for Take Back til hjemmesiden. Indtil videre kan du sende os en mail med et ønske om at handle ind dit produkt, så tager vi den derfra.

 

Betingelser og fremgangsmåde

- Vi modtager kun produkter fra Pure Cashmere Copenhagen.

- Kontakt os først på mail: kundeservice@purecashmere.dk

- Du sender eller afleverer produktet/produkterne på en af vore adresser efter aftale.

- Husk: Vi har brug for dit navn, telefonnummer og mailadresse.

- Du betaler selv evt. fragt for forsendelsen. Brug en pakkeservice, da den er sporbar.

- Vi vejer tøjet og informerer dig om til hvilket beløb vi handler tøjet til.

- Efter din accept, sender vi bekræftende mail og et bonus-bevis på beløbet. Sammen med mailen og bonus-beviset får du en unik kode. 1 gr. udløser 1 DKK.

- Bonus-beviset og koden kan anvendes til næste køb, spares eller gives videre til anden person.