OM OS

OM OS

Velkommen til en cirkulær modeverden!

Pure Cashmere Copenhagen er et dansk tøjbrand med passion for den eksklusive cashmere. Vi udvælger kun den allerbedste kvalitet i 100% ren cashmere, og tøjet er designet og strikket til at holde i mange år. Vort cashmere-tøj  bliver ikke købt for at blive smidt ud efter få sæsoner.

Selvfølgelig er alt vort garn OEKO-tex-certificeret, og vi har yderligere certificeringer afhængig af hvilket garn og hvilken strikker, vi bruger til det enkelte produkt. Disse certificeringer vil snart fremgå i hver produktbeskrivelse.

For to år siden introducerede vi produkter af recycled cashmere fra Itaien - Reborn Cashmere. Sidste år introducerede vi vor Take Back service. I år tager vi et endnu større skridt og gør cirkulær økonomi til vor fremtidige eksistensberettigelse. Vi er startet på en række cirkulære services. Mest banebrydende er vores unikke Cashmere Buy Back koncept, hvor vi køber 100% cashmere tøj. Vi handler fortsat vores cashmere tilbage: 1 kr for 1 gram. Konceptet er først i Danmark, og vi tror det er først i verden.

Læs mere om vores Cashmere Buy Back service her

 

Vor kundevenlige prissætning 

Vi insisterer på, at vi altid skal give vore kunder den bedst mulige ”value for money”.

Priserne omfatter ikke omkostninger til mellemled. De er ærligt sat, baseret på produktets omkostninger. Der er ingen opblæste priser på grund af, at vi er stærkt luksusbrand, og vi indberegner ikke risiko for udsalg eller ”waste” i prisen. ALT materiale i vore produkter kan genbruges. 

 

En positiv fremtid…

Vi håber, at du vil være med på vor spændende rejse mod en cirkulær fremtid, hvor målet er ”zero waste”.

Vi tager klimasituationen seriøst og vælger samtidigt at være konstruktive og tænke positivt. Vort cashmere-tøj er de ultimative ”feel good” produkter, og vi kan forsikre dig om, at ”feel good” også kan inkludere din gode samvittighed.
 

De bedste hilsner

Susanne Fridberg

Stifter og ejer