OM OS

OM OS

Velkommen til en cirkulær modeverden!

Pure Cashmere Copenhagen er et dansk tøjbrand med passion for den eksklusive cashmere. Vi udvælger kun den allerbedste kvalitet i 100% ren cashmere, og tøjet er designet og strikket til at holde i mange år.

Vor stil er uafhængig af skiftende modetrends. Tidløst, men med gennemførte detaljer.

Vi tror og håber, at vor cashmere’s skønne kvalitet, holdbarhed og og den tidløse stil får vore kunder til at have glæde af deres cashmere-tøj i mange år.

 

Handling på bæredygtighed og cirkulæritet

Vi har ikke talt om vor bæredygtighed, men det fylder meget for os og er helt afgørende for vore valg og handlinger.

For Pure Cashmere Copenhagen er bæredygtighed nemmere end for mange andre tøj-brands. Vi arbejder kun med et rent og naturligt luksus-materiale af højeste kvalitet. Vor cashmere-tøj  bliver ikke købt for at blive smidt ud efter få sæsoner.

Selvfølgelig er alt vort garn OEKO-tex-certificeret, og vi har yderligere certificeringer afhængig af hvilket garn og hvilken strikker, vi bruger til det enkelte produkt. Disse certificeringer vil snart fremgå i hver produktbeskrivelse.

Sidste introducerede vi produkter af recycled cashmere - Reborn Cashmere. I år tager vi et endnu større skridt og gør cirkulær økonomi til vor fremtidige eksistensberettigelse. Vi starter nu på en række cirkulære services. Du kan læse om dem under cirkulære services fra starten af august. Mest banebrydende er vores unikke Take Back koncept, hvor vi handler vor cashmere tilbage: 1 kr for 1 gram. Konceptet er ikke blot først i Danmark, men i verden.

Læs mere om vor Take Back her

 

Vor kundevenlige prissætning 

Vi insisterer på, at vi altid skal give vore kunder den bedst mulige ”value for money”.

Priserne er ærligt sat, baseret på produktets omkostninger. Der er ingen opblæste priser på grund af, at vi er stærkt luksusbrand, og vi indberegner ikke risiko for udsalg eller ”waste” i prisen. ALT materiale i vore produkter kan genbruges.

Priserne omfatter ikke omkostninger til mellemled, heller ikke butikker. Det her er det sværeste, når vi presser priserne nedad. Vi synes, at det er vigtigt, at der findes små tøjbutikker, som er fantastisk dygtige til styling og rådgivning. Vi har dog fundet en god løsning med en sær-aftale til udvalgte butikker, men der er kun muligt for os at forhandle med få butikker, som skal være fordelt i hele landet.

 

En positiv fremtid…

Vi håber, at du vil være med på vor spændende rejse mod en cirkulær fremtid, hvor målet er ”zero waste”.

Vi tager klimasituationen seriøst og vælger samtidigt at være konstruktive og tænke positivt. Vort cashmere-tøj er de ultimative ”feel good” produkter, og vi kan forsikre dig om, at ”feel good” også kan inkludere din gode samvittighed.
 

De bedste hilsner

Susanne Fridberg

Stifter og ejer