Shopping Bag

Luk
E-MÆRKET - FRI FRAGT I DANMARK - GRATIS RETUR - GRATIS GAVEINDPAKNING - FORLÆNGET FORTRYDELSESFRIST: 25. JANUAR! BLACK FRIDAY 23.-25. NOVEMBER

OM OS

OM OS

Pure Cashmere Copenhagen er et lille nystartet dansk tøjmærke med passion for cashmere.

Vi er skabt for alle jer, som påskønner den vidunderlige naturlige luksus kun cashmere kan tilbyde: varme, lethed og blødhed. Og som desuden ønsker lækker design. Vort team af fire tilknyttede danske designere står for designet af hele kollektionen.

Vi er specialiseret i ren cashmere og arbejder kun med 100% ren cashmere i højeste kvalitet, både strik og vævet. De vævede tørklæder er i den allerfineste hvide cashmere (kashmir) fra Indre Mongoliet - cashmere's crème de la crème, fjerlet luksus.

 

Lotus

 

Vi garanterer 100% ren cashmere, og som logo har vi derfor valgt en lotus mandala - lotus symboliserer det rene: PURE.

 

Vor ambition er at kombinere cashmere's kvalitet med en æstetik og stil, som man også har lyst til at bruge i mange år i stedet for kun en enkelt sæson eller to. Og selvfølgelig i en kvalitet, som er ansvarligt produceret i alle aspekter.

Vor cashmere er luksus med lang holdbarhed og kan holde i mange, mange år, når den plejes korrekt. Vi køber selv vores cashmere direkte fra internationalt anerkendte garnspindere, som vi kender og som er etisk certificerede. Vore produkter strikkes og væves i Kina og Italien af mindre familievirksomheder, som lægger vægt på ansvarlig produktion.

 

 

Gederne på billedet til venstre er fra den farm, hvor fibrene til vore vævede tørklæder kommer fra.

Egentlig hedder vi Pure Cashmere, men vi kalder os Pure Cashmere Copenhagen for ikke at blive forvekslet med udenlandske virksomheder, især kinesiske eksportører. Men selvfølgelig også for at markere, at vi og vores design er dansk.

Vi håber du vil elske vore cashmere produkter! Giv os gerne feedback og input!

De bedste hilsner

Susanne Fridberg

Stifter og ejer 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi giver dig 20% RABAT på din første ordre!

Shopping Bag

Subtotal: 0,00 kr

Din Shopping Bag er tom