Shopping Bag

Luk
E-MÆRKET - FRI FRAGT I DANMARK - GRATIS RETUR - FORLÆNGET FORTRYDELSESFRIST: 30 DAGE. RING & HENT: VELKOMMEN AT HENTE, BYTTE OG AFLEVERE (UDENFOR) KL. 9-19 EFTER AFTALE

OM OS

OM OS

Pure Cashmere Copenhagen er et dansk brand med passion for den eksklusive cashmere.

Vi er til for alle jer, som påskønner den delikate luksus, som netop cashmere kan tilbyde: varme, lethed og blødhed, og som derudover ønsker lækkert design. I vores team har vi tilknyttet fire danske designere, som står for kollektionen.

Den rene cashmere i den bedste kvalitet er vores signatur - både hvad angår strikket og vævet design. De vævede tørklæder er fremstillet i den allerfineste hvide cashmere fra Indre Mongoliet - cashmeres crème de la crème fjerlet luksus.

 

Lotus

 Vi garanterer 100% ren cashmere, symboliseret ved vores logo: en lotus mandala som netop symboliserer det rene, PURE.

 

Vores ambition er at kombinere cashmeres eksklusive kvalitet med det æstetiske udtryk og en klassisk stil, som kendetegner tidløst design og som derfor kan bruges i mange sæsoner, og selvfølgelig udført i en kvalitet, som er ansvarligt produceret i alle led.

Vores cashmere er luksus kvalitet med lang holdbarhed, når den plejes korrekt. Vi køber selv vores cashmere direkte fra internationalt anerkendte garnspindere, som vi kender og som er etisk certificerede. Vore produkter strikkes og væves i hhv. Kina og Italien af mindre familievirksomheder, som lægger vægt på og står inde for ansvarlig produktion.

 

Gederne på billedet til venstre er fra den farm, hvor fibrene til vore vævede tørklæder kommer fra.

Egentlig hedder vi Pure Cashmere, men vi kalder os Pure Cashmere Copenhagen for ikke at risikere at blive forvekslet med udenlandske virksomheder, men selvfølgelig også for at markere, at vi og vores design er dansk.

Vi håber du vil tage vore cashmere produkter til dig!

 

De bedste hilsner

Susanne Fridberg

Stifter og ejer 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi giver dig 20% RABAT på din første ordre!

Shopping Bag

Subtotal: 0,00 kr

Din Shopping Bag er tom