Shopping Bag

Luk
E-MÆRKET - FRI FRAGT I DANMARK - GRATIS RETUR - GRATIS GAVEINDPAKNING - FORLÆNGET FORTRYDELSESFRIST 30 DAGE

Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK FOR PURE CASHMERE

 

Opdateret d. 27. maj 2018

 

Denne persondatapolitik beskriver, hvorledes Pure Cashmere indsamler og behandler dine personoplysninger. Din integritet er meget vigtig for os, og vi ønsker, at du altid skal føle dig tryg, når du overlader dine personoplysninger til os.

Vi vil i denne persondatapolitik fortælle, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, når du køber vore produkter, kommunikerer med os og modtager vore nyhedsbreve.

 

DATAANSVARLIG

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for databehandlingen af dine personoplysninger er:
Pure Cashmere

Vietoften 43

2950 Vedbæk

Telefon: +45 31 42 30 70

Email: sf@purecashmere.dk
Organisationsnummer: CVR 27068812

 

 

DATASIKKERHED GENERELT

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt (dit køb), i kommunikationen eller nyhedsbrev på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Køb – Indsamling og behandling af personoplysninger

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

 

Kommunikation – Indsamling og behandling af personoplysninger

Når du kontakter og korresponderer med os via vore e-mailadresser, afgiver du også personlige informationer, såsom navn og e-mailadresse og andet tekstindhold.

Vi sletter alle disse oplysninger den 1. juli hvert år. Vi kan selvfølgelig også slette denne information til enhver tid, hvis du ønsker det.

 

Nyhedsbrev med samtykke – Indsamling og behandling af personoplysninger

Du kan kun modtaget vort nyhedsbrev, hvis du har givet dit samtykke til at modtage det. Hvis du modtager vort nyhedsbrev, behandler vi din e-mailadresse og navn, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vore nyhedsbreve eller ved at kontakte os på kundeservice@purecashmere.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

 

Cookies - Indsamling og behandling af personoplysninger

Behandlingen af dine personoplysninger med henblik på at optimere brugervenligheden på vores hjemmeside er baseret på dit samtykke. Vi bruger ikke markedsføringscookies.

Se nærmere vedrørende vores cookiepolitik: https://purecashmere.dk/pages/cookies         

 

TREDJEPART SAMARBEJDSPARTNERS

Vi anvender tredjeparter, bl.a. til behandling af dine betalingsoplysninger (Bambora / Epay), til håndtering af dine køb (Shopify), optimering af brugervenligheden på vores hjemmeside (Google Analytics) og hvis du har valgt af få vort nyhedsmail (Mailchimp).

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vore fragtfirmaer GLS og PostNord samt Pakkelabels, firmaet som leverer håndterer fragtløsning, med henblik på levering af dine indkøb.

Disse virksomheder behandler kun data efter vores instruks. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andre formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt tavshedspligt. Vi har derfor indgået skriftlige aftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. Du kan læse mere om Privacy Shield ved at følge dette link: https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

Derudover videregiver vi ikke dine oplysninger til tredje parter, medmindre vi ved lov eller myndighedspålæg måtte blive forpligtet hertil, eller vi har aftalt det med dig.

 

SLETNING AF PERSONDATA

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til at være modtage nyhedsbreve trækkes tilbage.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på hjemmesiden, vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb.

Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

 

DINE RETTIGHEDER

I følge Databeskyttelsesforordningen har du selv en lang række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Du har bl.a. ret til at udøve følgende rettigheder: 

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi registreret om dig. Du har også ret til at få indsigt i, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

 

  • Du har i visse tilfælde ret til at modtage de personoplysninger om dig, som du har givet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet). Under visse omstændigheder, som er nærmere beskrevet i den gældende databeskyttelseslovgivning.

 

  • Du har ret til at tilbagetrække samtykke. Tilbagetrækningen af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækning. Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse, så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link nederst i den enkelte nyhedsmail.

 

  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige oplysninger om dig.

 

  • Du ret til at anmode om at få slettet oplysninger om dig.

 

  • Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Under hvilke omstændigheder er nærmere beskrevet i den gældende databeskyttelseslovgivning.

 

  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Under hvilke omstændigheder er nærmere beskrevet i den gældende databeskyttelseslovgivning.

 

  • Hvis du ønsker at klage over vor behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk. Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/anmeld-brud-paa-persondatasikkerheden/

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

Ønsker du at vide, hvilke personoplysninger vi har om dig eller at vi sletter eller begrænser personoplysningerne om dig, beder vi dig kontakte os, fortrinsvis på e-mail sf@purecashmere.dk.      

Pure Cashmere

CVR-nr. 27068812

Vietoften 43

2950 Vedbæk

Telefon: +45 31 42 30 70

Email: sf@purecashmere.dk

 

SIKKERHED

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Tredjepart samarbejdspartnere behandler en række personoplysninger, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andre formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt tavshedspligt. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

 

Sikkerhed i forbindelse med betaling

Sikkerheden i forbindelse med betaling på purecashmere.dk er i top. Vi har ikke adgang til og opbevarer ikke betalingsoplysninger i vores database.

Vi anvender vi Secure Socket Layers teknologi (SSL). Hvis du kigger på placeringen (URL) feltet i toppen af browseren, når du går til kassen, vil du se, at det begynder med ‘https://’ i stedet for det normale ‘http://’. Dette indikerer, at du er i sikker tilstand.

Secure Socket Layers (SSL) inkluderer de følgende komponenter:

  • Godkendelse - dette sikrer din browser, så dine data bliver sendt til den rigtige server, og at denne server er sikker.
  • Kryptering - dette koder dine data, så de ikke kan læses af andre end den sikre server.
  • Dataintegritet - dette tjekker data, som bliver overført for at sikre, at de ikke ændres undervejs.



Opdateret d. 27. maj 2018

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi giver dig 20% RABAT på din første ordre!

Shopping Bag

Subtotal: 0,00 kr

Din Shopping Bag er tom